Barion Pixel
A weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk.
Termékek Menü

5+2 indok, ami a Tupperware mellett szól

2016. 07. 22. 20:23:48
5+2 indok, ami a Tupperware mellett szól Felmérések szerint a nők – naponta átlag – egy órát töltenek el a konyhában. Ez az idő sok, de lecsökkenthető lenne, ha olyan konyhai eszközökkel dolgoznának, amelyek minden pillanatban segítik a munkájukat. Mi most összeszedtünk 5+2 érvet, indokot, amiért érdemes megismerned a Tupperware termékeket.
1: 30 év garancia és hosszú élettartam
 
Valószínűleg ez a Tupperware legnagyobb hibája: a céget az ötvenes években alapították, és már akkor annyira időtállóak voltak a termékei, hogy sokan vannak, akik még ma is használják azokat, amelyeket az 50-es- 60-as években vettek. Egy Tupperware termék egész életedben hű társad lesz. Ez, egyébként szembe megy a fogyasztó társadalom elvárásainak: annak, hogy sok terméket úgy terveznek meg, olyan alkatrészekből, és úgy raknak össze (gondolj a mosógépedre, a hűtődre, vagy az autódra), hogy van egy optimális élettartama, ami után tönkremegy. A Tupperware 30 év garanciát ad a termékeikre. 
 
Kattints ide, és nézz szét a termékek között.http://www.tupperakciok.hu/
2: Időtálló design
 
A Tupperware termékek designja időtálló, és innovatív, ezért nem kell évente, vagy pár évente lecserélned a konyhai felszerelésedet, mert éppen kiment a divatból, vagy mert új megoldások születtek. Emellett minden termékünk átgondoltan tervezett: minden konyhai kihívásra van megfelelő megoldásunk.
 
3: Színek, és színek
 
Ki mondta, hogy a konyhában nem lehetnek színek? A Tupperware termékek színvilága lenyűgözően vidám. Kutatások bizonyítják, hogy a minket körülvevő színek hatnak ránk, a kedvünkre, az egészségünkre: éppen ezért a Tupperware termékeket vidám, élénk, pozitív energiát sugárzó színekből készítjük: ezek pedig – akár tudat alatt – is jobbá teszik a napodat, és kellemesebbé a munkát.
 
Kattints ide, ismerd meg a Tupperware termékeket. http://www.tupperakciok.hu/
 
          
 
4: Kiváló minőség
 
A Tupperware termékek minőségét évtizedek óta a lehető legszigorúbban ellenőrzik: ezért nem hallottál még soha arról, hogy a mi termékeinkkel bármi probléma lenne, és ezért merünk minden termékünkre élethosszig tartó garanciát adni mindenkinek.
 
5: Környezettudatosság
 
Nálunk nem divatszó a környezettudatosság, hiszen már 70 éve így készítjük el a termékeinket. Ha Tupperware termékeket használsz, akkor a hosszú élettartamuk miatt elfelejtheted a műanyag zacskókat, átmeneti tárolóedényeket: így sokkal kevesebb szemetet termelsz, és te is azok közé tartozol majd, akinek az ökológiai lábnyoma kicsi.
 
5+1: Kiváló ár-érték arány
 
Minden termékünk árát a lehető legalacsonyabban tartjuk, éppen azért, hogy mindenki számára elérhetőek legyenek, és minél többen használhassák a kiváló minőségű, környezetbarát, csúcsminőségű Tupperware termékeinket.
 
Kattints ide, és ismerd meg őket: http://www.tupperakciok.hu/
 
5+2: Időt spórolsz
 
A Tupperware termékekkel időt tudsz megspórolni. Az UltraPro például multifunkciós is: használhatod mikróban, fagyasztóban, vagy akár a sütőben is, és könnyen mosható, tisztítható.
 
Kattints ide, és Ismerd meg őket: http://www.tupperakciok.hu/
Tartalomhoz tartozó címkék: hír receptek blog Tupperware