Barion Pixel
A weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk.
Termékek Menü

Csirkemell jóasszony módra

Csirkemell jóasszony módra

Előkészítési idő: 15 perc

Sütési idő: 35 perc 180°C

Hozzávalók:

  • 30 dkg csirkemell
  • 10 dkg bacon szalonna
  • 2 fej vöröshagyma
  • 10 dkg gomba
  • 4 gerezd fokhagyma
  • 1 kis csokor petrezselyem
  • 10 dkg fagyasztott zöldborsó
  • 3 evőkanál étolaj
  • só, borsó, szárnyas fűszerkeverék

Elkészítése:

A csirkemellet felkockázzuk és az 1,5 literes Kerek Ultra Proba tesszük. Meglocsoljuk az olajjal és befűszerezzük. A szeletelt bacont, gombát, és a hagymát nagyobb kockákra vágjuk (2*2), a fokhagyma gerezdeket a Turbó Aprítóval finom aprítjuk. A zöldségeket hozzáadjuk a húshoz és jól elkeverjük, majd a sütőbe tesszük. Ha a csirke megfőtt a zöldségek levében, tető nélkül még 10 percig pirítjuk. Tálalás előtt keverjük bele egy kevés frissen aprított petrezselymet. Köretnek hasábburgonyát vagy burgonyapürét kínáljunk mellé.