Barion Pixel
A weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk.
Termékek Menü

Csokis zabpehelyfa

Csokis zabpehelyfa Készíts Te is olyan desszertet, mely az ünnepi asztal éke! 

Csokis Zabpehelyfa

Hozzávalók:

  • 90 g margarin
  • 110 g zabpehely
  • 300 g csokoládé
  • porcukor

Elkészítés:

  1. A felaprított csokoládét a vajjal a Tupperware Mikroséf Mikrokannába helyezzük.
  2. 600 W-on 2 percig olvasztjuk, majd Mesterfogás Szilikon Keverő segítségével elkeverjük. 
  3.  A 4,5 L-es kelesztőtálba öntjük a zabpelyhet, majd összekeverjük a csokoládéval. 
  4. A Tupperware szilikon tepsire 6 ( egyre kisebb)  háromszöget formázunk, és egy "kupacot" csúcsként. 
  5. Fagyasztóba tesszük 1 órára
  6. Egymásra helyezzük őket, és meghintjük porcukorral.