Termékek Menü

Paraméterek

Méret 30 x 30 cm

Dörzsi kendő

Ár:
1.950 Ft (1.535 Ft + ÁFA)
Cikkszám: vx7
Mérete 30 × 30 cm.
Felhasználható: kerámialapos, és gáztűzhelyek, sütők és mikró, mosogató, hűtő és más konyhai gépek, csempe, csaptelepek, konyhaszekrény makacs, zsíros, vízköves felületének vegyszer nélküli gyors tisztításához.
Továbbá kádak, zuhanytálca, mosdó, csaptelepek, WC és bidé (külső részének), autók, motorok, reluxa, redőny makacs szennyeződéseinek az egyszerű, vegyszermentes takarításához.
A Dörzsi mikroszálas kendőket nedvesen tisztítószer nélkül használhatjuk a zsíros, koszos, vízköves, ragacsos makacs szennyeződésekhez. Vizes áttörlés, ha kell dörzsölés, után töröljük át a felületet a jól kicsavart kendő sima felületével.
Felejtsük el a súrolószerek, vízkőoldó és egyéb más vegyszerek használatát, hogy ne szennyezzük a környezetünket!
Elérhetőség: Rendelhető
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (6)
Szerezhető hűségpontok: 1
Szín:

Vélemények

5.00
6 értékelés
5
(6)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2015. 12. 01.
Már nagyon kíváncsi voltam a dörzsi kendőre és komoly feladatot akartam neki adni, így pár napig nem töröltem le rögtön a gázt. Először áttöröltem a melegvizes dörzsi kendővel, majdnem mindent leszedett. A maradékra egy kis szódabikarbónát raktam és így töröltem át, minden lejött :-)
| 5 / 5 csillag!
2015. 12. 01.
A dörzsi kendőt a mosogatóban próbáltam ki,nagyon jól lehet vele takarítani,szuper felület a rácsos,hálós rész,fényesre tisztít mosogatószer nélkül is.
| 5 / 5 csillag!
2015. 12. 01.
A fürdőkádat mostam ki vele, az oldalára mindig lerakódik a kosz,vegyszer nélkül nagyon szépen lehetett vele takarítani a fekete kosz mind lejött,nagyon szuper a hálós része!
| 5 / 5 csillag!
2015. 12. 01.
A dörzsi kendőt a konyhában a csempén próbáltam ki, ha már vacsorázni készültem. A ragacsokat,ami főzésnél rámegy a csempére szépen lehozza.
| 5 / 5 csillag!
2015. 11. 13.
Tapintásra egy pihe-puha kendő. Nálam a konyha nagy szerepet játszik és a tűzhelyem,mivel napi használatban van. Így elég sűrűn kell sajnos takarítanom. Először a dörzsi kendő hálós részét használtam,miután bevizeztem azzal dörzsöltem jól át a tűzhelyet. Ha makacsabb az odaégett folt szódabikarbónával kell beszórni és jól átdörzsölni a hálós résszel. Ezután újból bevizezve a kendőt a puhább részével jól áttörölni. A használata könnyű és egyszerű a vegyszermentes takarításhoz mindenkinek ajánlom!
| 5 / 5 csillag!
2015. 11. 13.
A fürdőszoba csempét töröltem át a dörzsi kendővel. Sima vizet használtam. Miután mindenhol bevizeztem a lukacsos belső részével áttöröltem a csempét,utána a zöld puha részével és nagyon szépen csillog vegyszer nélkül a fürdőszoba csempéje. Nagyon hatékony a kendő!

Leírás és Paraméterek

Méret 30 x 30 cm

Hasonló termékek