Barion Pixel
A weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk.
Termékek Menü

Édes és sós falatok egyenesen a Tupperware szilikon formákból

Tupperware szilikon formákVendégvárás, az ünnepi menü megkoronázása vagy csak egy kis hétköznap esti lazítás? Tupperware szilikon formákkal minden alkalomra készülhetnek falatnyi finomságok!

Vannak alkalmak, amiket lehetetlen elképzelni nassolnivaló nélkül, ám ha vet egy pillantást a bolti termékek összetevőire, nem csoda, ha elbizonytalanodik. Mennyivel jobbak a házi készítésű finomságok, nem igaz? Csakhogy az ilyesmire rá kell szánni az időt, és ezt olykor lehetetlen küldetésnek tűnik bezsúfolni a többi teendő közé. De nem akkor, ha Tupperware szilikon formákkal dolgozik!

Bár a szilikon formák első ránézésre abszolút egyszerűnek tűnnek, nagyszerűségük az alapanyagban rejlik, ezért érdemes egy kicsit közelebbről is megnézni, mit tudnak. Vegyük tehát sorra, mi mindennel könnyítik meg a munkát és milyen egyéb extrákat tartogatnak ezek a konyhai eszközök:

Kezdjük mindjárt azzal, hogy a szilikon formákat nem szükséges zsiradékkal kikenni, amivel már önmagában sok macerától kímélheti meg magát, így ráadásul egészségesebbek is lesznek a nassolnivalók. Letapadni zsiradék nélkül sem fog semmi, az pedig már csak extra, hogy a rugalmas anyagnak köszönhetően elég egy picit alulról megnyomni a formákat és máris a kínálótálra csusszannak a falatkák.

Az alapanyagot csak egyszer kell összeállítania, és egyetlen formával 6-8 finomság is készülhet, a sütő vagy fagyasztó pedig teszi a dolgát, vagyis nagyobb mennyiség is készülhet anélkül, hogy a konyhában kellene rostokolnia. Még a mosogatás is könnyen megy, mivel a Tupper szilikon formáit nagyon egyszerű tisztítani, sőt, ha igazán időtakarékos módba akar kapcsolni, mosogatógépbe is teheti őket, bírni fogják a strapát.

Végül szót érdemel, hogy a szilikon nem szívja magába az ízeket és illatokat, vagyis nem szükséges külön formákat fenntartania az édes és sós falatkáknak, a muffintól a tojásos felfújtig bármit készíthet, amihez épp talál egy jó receptet. Persze ha nassolnivalók készülnek, az is fontos, hogy gusztusos kis falatkák kerüljenek a tálakra, és a Tupperware fejlesztői gondoltak is a látványra, hisz a kínálatban számtalan variáció kapott helyet.

Önnek melyik forma tetszik? A mini torta, a szív, a tojás, a gyűrű vagy épp a focilabda? Válogasson kedvére és készítsen házi nassolnivalókat minden alkalomra egyszerűen, gyorsan, Tupperrel!