Termékek Menü
Formázó Torony Katt rá a felnagyításhoz

Formázó Torony

Ár:
3.890 Ft (3.063 Ft + ÁFA)
Cikkszám: MÁ 1

Formázótorony

Fő jellemzők

•      A Formázó Torony 3 Edényből, 3 Tálcácskából és 1 Tetőből áll.

•      A Tálcácskán található kör pontosan illeszkedik az Edényen található lyukba.

•      Az Edényen található lyuk és a sima belső kialakítás elősegíti a formázni kívánt étel egyszerű kinyomását az Edényből.

•      Minden Edényen egy vonal jelzi a maximális tölthetőséget, így elkerülhető, hogy amikor az edények egymáson vannak, rájuk ragadjon az étel.

•      Minden egyes Edény egymásra pattintható.

•      Az Edények átlátszóak, így látható a tartalmuk.

•      A külső érdes felület megóvja az Edényeket a karcolódástól.

•      A Tetővel lezárhatóak az Edények.

•      A hűtőszekrényben tehetjük a Formázó Tornyot a polcra vagy akár az ajtóba is. Ez esetben 6 Edény is elfér egymáson

Használat

•         A Tálcácskát helyezzük az Edény aljába.

•         A még egyszerűbb kinyomhatóság kedvéért kenjük meg az Edények oldalát hideg vízzel vagy egy kevés olajjal.

•         Töltsük fel az Edényeket a maximumig.

•         Helyezzük egymásra a 3 Edényt, majd zárjuk le a legfelsőt a Tetővel.

•         Hűtsük le az előkészített ételt a receptben meghatározott ideig.

Csak a tálalás előtt nyomuk ki az ételt a Formázó Toronyból

•         Hagyjuk az Edényt szobahőmérsékleten állni 5 percig, ha hűtőszekrényből vettük elő, és 15 percig, ha fagyasztószekrényből vettük ki.

•         Vegyük le az Edény Tetejét, és szedjük szét őket.

•         Borítsuk az Edényt egy tányérra, és óvatosan húzzuk le a formázott ételről, miközben egyik ujjunkkal tartjuk a Tálcácskát.

•         Végül óvatosan vegyük le a Tálcácskát is.

•         Készíthetőek vele előételek, köretek, desszertek

 

Recept

Ananászos tortácska

Hozzávalók:

1 darabolt ananászkonzerv, 60 g cukor, 200 g krémsajt, 50 ml ananász lé, 6-8 db babapiskóta félbevágva

            Az ananászt a cukorral és a krémsajttal összekeverjük a Konyhai Mindenttudóban. A babapiskótákat egy pillanatra megáztatjuk az ananász lében, majd körbebéleljük vele az Edény falát, a közepére pedig krémet kanalazunk. Mindhárom Edényt így megtöltjük, egymásra rakjuk, lezárjuk és 20 percre hűtőszekrénybe tesszük.

            Tálalásnál ananász karikával és tejszínhabbal díszíthetjük.

Ápolás és tippek

•      Első használat előtt mosogassuk el a terméket.

•      Ne használjuk a terméket sütőben vagy mikrohullámú sütőben.

•      Minden használat után mosogassuk el hideg vízzel az Edényeket, így elkerülhető, hogy egyes ételek megfogják az anyagot.

•      Mosogatógépben mosogatható.

•      Nem használható forró karamell, vagy meleg és zsíros ételek formázására.

     •             Ne használjunk éles eszközöket az Edényben, legjobb a vékony fejű Szilikon Spatula.

Elérhetőség: 2 db raktáron
Raktárkészlet 1: 2 db raktáron
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!

Youtube videók

Vélemények

| 5 / 5 csillag!
2017. 07. 10.

Írja meg véleményét



Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő