Termékek Menü
0
Kelesztő tál 4,5 L Katt rá a felnagyításhoz

Kelesztő tál 4,5 L

Ár:
6.590 Ft (5.189 Ft + ÁFA)
Cikkszám: S2141
Elérhetőség: Rendelhető
Raktárkészlet 1: Rendelhető
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!

Vélemények

| 5 / 5 csillag!
2014. 03. 10.
ez a kelesztőtál szuper, gyorsan megkel benne a tészta! :)
| 5 / 5 csillag!
2014. 03. 10.
Nekünk is van kelesztőtál és nekem a lángos a kedvencem, hamar megkel a tészta benne
| 5 / 5 csillag!
2014. 03. 09.
Nagyon jó a kelesztő tál rendkívül gyorsan megkel benne minden :)
| 5 / 5 csillag!
2014. 03. 06.
Imádom :) Mióta használom, örömmel alkotok ezt-azt :)
| 5 / 5 csillag!
2014. 03. 04.
Nekem csak ez a Tupperware termékem van, de nagyon elégedett vagyok vele. Évek óta használom. Nagyon hasznos termék.
| 5 / 5 csillag!
2014. 03. 03.
Nagyon szeretem a kelesztőt, lerövidíti a benne készült tészták kelését így sokkal gyorsabban elkészülnek. A benne tárolt ételek is jóval tovább frissebbek.
| 5 / 5 csillag!
2014. 03. 03.
Imádom jó benne keleszteni+ tárolni .Nagyon jó termék
| 5 / 5 csillag!
2014. 03. 03.
Nagyon szuper ez a termék mindenkinek szívből tudom ajánlani szeretem benne keleszteni az ételeket.
| 5 / 5 csillag!
2014. 03. 03.
Mindenkinek csak ajánlani tudom a tupperes kelesztőt. Nagyon szeretem, csak ezt használom, amióta megvettem.

Írja meg véleményét



Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Leírás és Paraméterek

Gyorskelesztő edények használatához szeretnék néhány hasznos tanácsot adni.

Az edény nem törékeny, kiváló minőségű műanyagból készült. Mínusz 45° és plusz 90°C közötti hőmérsékleten használható károsodás nélkül. Tökéletesen alkalmas kelt tészta gyors elkészítéshez.

Ø  A tésztához szükséges alapanyagokat. langyos állapotban az edénybe tesszük, az élesztőt felfuttatjuk és szintén az edénybe öntjük. (Ha élesztőport használunk, azt közvetlenül a liszthez adjuk.)

Ø  Annyi folyadékkal – ez általában tej – keverjük össze, hogy a tészta az edény alján ne maradjon lisztes.

Ø  A tésztát kidolgozni nem kell! Elég a keverőlapáttal összekeverni.

Ø  Lezárom az edény tetejét – de nem légtelenítem! Gyorsíthatom a kelesztés folyamát, hogy az edényt meleg helyre teszem.

Ø  A teteje púposodni kezd, majd 5-10-15 perc elteltével pukkanó hanggal vagy a nélkül ledobja a tetejét. Ha ez nem történne meg 20 perc után, vegyük le a tetőt róla, mert a tészta így is megkelt. Ne várjuk, hogy az edényben lévő tészta kidagadjon az edényből, hisz szinte ugyan olyan állagú marad, mint amikor összekevertük, csak megkel. Majd akkor fog megdagadni a tésztánk, ha beledobjuk pl. a fánkot forró olajba, betesszük pl. a kakaós csigát a forró sütőbe, ill. ha várunk vele pár percet – de ez nem szükséges.

Ø  Edényünk nem csak gyorskelesztésre, hanem élelmiszerek frissen tartására is tökéletesen alkalmas. Ebben az esetben azonban fontos és elengedhetetlen a légtelenítés! Így csepp- és légmentesen záró frissentartó tálat kapunk. Ebben tudunk könnyen romló élelmiszereket, zöldségeket hűtőszekrényben bosszú ideig frissen tartani.

Ø  A folyékony ételek, levesek szállítását is megkönnyíti, hisz a csepp és légmentesen záró tető – az edény felborulása esetén is – megakadályozza, hogy a benne levő folyadék az edényből kiboruljon.

Ø  A tálban bármilyen jól bevált, saját kelt tészta recept elkészíthető. A tál használatához kívánunk még ötleteket adni az alábbi receptekkel.

Kapcsolódó termékek