Barion Pixel
A weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk.
Termékek Menü

Kermi vizsgálat jegyzőkönyve

Amennyiben szeretné letölteni a jegyzőkönyvet kattintson ide: LETÖLTÉS

A Domestos után is van élet!

Önnek is elege van már abból, hogy a megfelelő tisztaságot és higiéniát csakis vegyszerekkel lehet fenntartani? Nélkülözni szeretné otthonából a kórházakra jellemző fertőtlenítő szagot? Attól tart, hogy óvatlanul kisgyermeke kezébe kerül valamelyik vegyszer, amiből még baleset is lehet?

Mindezt könnyedén megelőzheti mikroszálas törlőkendőkkel! Természetesen most joggal merül fel Önben a kérdés, hogy vajon mi a helyzet a baktériumokkal, ha nem használunk Domestost, Cifet és egyéb más erős vegyszereket?

mikroszálas törlőkendő segítségével mindezeket a természetre és az emberi egészségre káros vegyszereket örökre elfelejtheti, hiszen törlőkendőnk közel 100% hatékonysággal pusztítja el a baktériumokat! Hogy mindez nem csak ígéret, alátámasztja az ÉMI-TÜV SÜD Kft. KERMI Osztályának vizsgálata is, amely bizonyítja, hogy a mikroszálas törlőkendő tökéletes hatékonysággal bír.

Éljen a praktikus lehetőségekkel, és kerülje a környezetére veszélyes tisztító vegyszerek használatát, hiszen a kívánt higiéniának nem kell, hogy velejárója legyen a vegyszerek kellemetlen szaga! Rendeljen tőlünk Vixi mikroszálas törlőkendőt!