Termékek Menü

Mandula Habcsók

Mandula Habcsók

Mandula Habcsók

Elkészítési idő: 10 perc

Sütési idő: 180 °C-on 10 perc

HOZZÁVALÓK 20 HABCSÓKHOZ

  • 2 tojásfehérje
  • 150 g (300 ml) porcukor
  • 90 g (250 ml) mandulapor

Opcionális:

  • 100 g olvasztott csokoládé

ELKÉSZÍTÉS

  1. Melegítsük elő a sütőt rács nélkül 6-os fokozaton 180°C-ra
  2. A Gyorskeverőben 2 tojásfehérjét verjünk fel. Miután felvertük, adjuk hozzá a porcukrot 3 részletben, és keverjük addig, amíg kemény, fényes habot kapunk. Távolítsuk el a keverőfejet és apránként adjunk hozzá mandulaport. 
  3. Rakjuk a Szilikon Magas Tepsit hideg sütőrácsra. Töltsük bele a kerek fejjel ellátott Habzsákba a habot és nyomjunk 3 cm-es átmérőjű habcsókokat a tepsibe. 
  4. Süssük 10 percig, 6/180°C-on. Ha teljesen kihűlt, az aljára kenhetünk olvasztott csokoládét a Szilikon Kenőecsettel