Termékek Menü

Paraméterek

Gyártó Tupperware
Szín fekete - fehér
Űrtartalma 500 ml

Moments tejhabosító

Ár:
9.990 Ft (7.866 Ft + ÁFA)
Cikkszám: S0603

500ml

A Tejhabosító segítségével meleg, ill. hideg tejből pillanatok alatt tejhabot készíthetünk. A habosító kanál apró réseinek köszönhetően néhány fel-le irányú mozdulat után kész a tejhab, amelyet szintén a kanál segítségével egyszerűen rámerhetünk a kávénkra, kapucsinónkra, kakaónkra stb. Pillanatok alatt készíthetünk habos tejet, illetve kakaót! De egyszerre is elkészíthetjük benne a habos kakaót, kapuccinót. Gyors egyszerű használat. A kávézás kényeztető kelléke.

Használata: Öntsünk forró tejet a Tejhabosítóba a jelölésig, majd tegyük a habosító kanalat a kancsóba, és rak-juk rá a fedelet úgy, hogy a kifolyónyílás zárt állásban legyen! Tartsuk a fedelet lenyomva, és a habosító kanalat felváltva nyomjuk le és húzzuk fel, max. 40 másodpercig. Várjunk egy kicsit, hogy a tej sűrűsödjön, majd a habosító kanállal merjük a csészékbe a finom tejhabot.

Tipp: Hogyan készíthetünk otthon is olyan finom kávékülönlegességeket, mint Cappuccino, Caffe latte vagy Latte macchiato?

Ha Caffe latte-t (tejeskávét) szeretnénk készíteni, akkor 1/3 rész eszpresszóra, 2/3 rész gőzölt tejre lesz szüksé-günk, melynek tetejére csurgatjuk a krémes tejhabot. Ebben az esetben a tej összekeveredik a kávéval, és kelle-mes bézs színt kap.

Ha Latte macchiato-t (foltos tejet) szeretnénk, akkor a felhabosított tejet töltsük egy magas falú üvegpohárba, az eszpresszót pedig lassan, kanál segítségével csorgassuk a habos tejbe. Így alakulnak ki majd a szépen elkülö-nülő rétegek.

Hogy a gyerekek se maradjanak ki ebből az élményből, készítsünk nekik kakaót vagy forró csokit finom tejhab-bal!

Elérhetőség: Rendelhető
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szerezhető hűségpontok: 4

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Leírás és Paraméterek

Gyártó Tupperware
Szín fekete - fehér
Űrtartalma 500 ml