Termékek Menü

Óriás kelesztőtál

Ár:
8.590 Ft (6.764 Ft + ÁFA)
Cikkszám: B31

7,5 literes. Átmérője: 33cm. Magassága 16 cm. 

Elérhetőség: Rendelhető
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!
Szerezhető hűségpontok: 3

Vélemények

| 5 / 5 csillag!
2018. 01. 29.
Elégedett vagyok a tállal, jól tudom használni.
| 5 / 5 csillag!
2017. 09. 06.
Nagyon elégedett vagyok a termékkel, nagyon megszerettem. Nagyon pozitív, hogy a tészta könnyen lejön az edény faláról.
| 5 / 5 csillag!
2017. 05. 24.
Jó minőség, ekkora méret kell a komolyabb kenyerekhez. Nem tapasztaltuk még a pukkanást, de lehet, hogy ez nem is tud ilyet, a leírásból nem derült ki.
| 5 / 5 csillag!
2014. 03. 12.
szuper és nem csak kelesztésre :)
| 5 / 5 csillag!
2014. 03. 04.
Nagyon jó,szeretem használni

Írja meg véleményét



Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Leírás és Paraméterek

7,5 literes. Átmérője: 33cm. Magassága 16 cm. 

Gyorskelesztő edények használatához szeretnék néhány hasznos tanácsot adni.

Az edény nem törékeny, kiváló minőségű műanyagból készült. Mínusz 45° és plusz 90°C közötti hőmérsékleten használható károsodás nélkül. Tökéletesen alkalmas kelt tészta gyors elkészítéshez.

Ø  A tésztához szükséges alapanyagokat. langyos állapotban az edénybe tesszük, az élesztőt felfuttatjuk és szintén az edénybe öntjük. (Ha élesztőport használunk, azt közvetlenül a liszthez adjuk.)

Ø  Annyi folyadékkal – ez általában tej – keverjük össze, hogy a tészta az edény alján ne maradjon lisztes.

Ø  A tésztát kidolgozni nem kell! Elég a keverőlapáttal összekeverni.

Ø  Lezárom az edény tetejét – de nem légtelenítem! Gyorsíthatom a kelesztés folyamát, hogy az edényt meleg helyre teszem.

Ø  A teteje púposodni kezd, majd 5-10-15 perc elteltével pukkanó hanggal vagy a nélkül ledobja a tetejét. Ha ez nem történne meg 20 perc után, vegyük le a tetőt róla, mert a tészta így is megkelt. Ne várjuk, hogy az edényben lévő tészta kidagadjon az edényből, hisz szinte ugyan olyan állagú marad, mint amikor összekevertük, csak megkel. Majd akkor fog megdagadni a tésztánk, ha beledobjuk pl. a fánkot forró olajba, betesszük pl. a kakaós csigát a forró sütőbe, ill. ha várunk vele pár percet – de ez nem szükséges.

Ø  Edényünk nem csak gyorskelesztésre, hanem élelmiszerek frissen tartására is tökéletesen alkalmas. Ebben az esetben azonban fontos és elengedhetetlen a légtelenítés! Így csepp- és légmentesen záró frissentartó tálat kapunk. Ebben tudunk könnyen romló élelmiszereket, zöldségeket hűtőszekrényben bosszú ideig frissen tartani.

Ø  A folyékony ételek, levesek szállítását is megkönnyíti, hisz a csepp és légmentesen záró tető – az edény felborulása esetén is – megakadályozza, hogy a benne levő folyadék az edényből kiboruljon.

Ø  A tálban bármilyen jól bevált, saját kelt tészta recept elkészíthető. A tál használatához kívánunk még ötleteket adni az alábbi receptekkel.

Kapcsolódó termékek

Hasonló termékek