Termékek Menü
0
Pác és Panír sztár Katt rá a felnagyításhoz

Pác és Panír sztár

Ár:
10.290 Ft (8.102 Ft + ÁFA)
Cikkszám: S2002

 

Főbb jellemzői

  • A tetőbe beépített szilikon gyűrűnek köszönhetően a tető lezárása után biztonságosan összerázhatjuk a termékben az összetevőket, anélkül, hogy kifröccsenne bármi is. A rácsot akár lecsöpögtetésre is használhatjuk a pácolás után.
  • A tetőn kialakított 4 zárófül egyszerű zárást illetve nyitást biztosít.
  • A domború felületek a termék alján illetve tetején a páclé elvezetését illetve a gyengéd „klopfolást” a rázás során egyaránt lehetővé teszik.

Használat

Panírozás

  • A Pác és Panír Sztár minden részét használjuk a panírozás során. Öntsük a panír felét a termék aljába.
  • Helyezzük a rácsot az étellel a termék aljába. Kenjük be az ételt mindkét oldalán vagy mártsuk tojásba és helyezzük a rácsra. Szórjuk rá a panír másik felét az étel tetejére és helyezzük rá a tetőt.
  • Először a keskenyebb oldal füleit majd a szélesebb oldal füleit zárjuk rá.
  • Először fordítsuk fejjel lefelé a Pác és Panír Sztárt. Majd fordítsuk vissza és tartsuk vízszintesen rázás közben. Rázzuk addig, amíg a panír megtapad az ételen. Ismételjük párszor a rázó mozdulatot.

Pácolás

  • Vegyük ki a rácsot pácolás során.
  • Tegyük az ételt a termék aljába és öntsük rá a páclevet. A páclének nem kell ellepnie a pácolandó ételt.
  • Zárjuk rá a tetejét és helyezzük a hűtőbe.
  • A pácolás során 10 percenként fordítsuk meg a terméket így a páclé még hatékonyabban átjárja az ételt.
  • A páclé lecsöpögtetésekor helyezzük bele a rácsot a termékbe és tegyük rá a rácsra az ételt.
  • Újabb adag étel pácolásához használjunk új páclét, ne használjuk fel a régit többször! Ha újabb adagot szeretnénk készíteni, akkor újabb páclé elkészítése ajánlott.

Használat

  • Panírozáshoz ajánlott: zsemlemorzsa, magok, kukoricapehely, szárított gyümölcsök, reszelt sajt, fűszerek vagy fűszernövények
  • Pácoláshoz: halak, hús, zöldségek vagy gyümölcsök
  • Szállítás során: Szendvicsek, saláták, sütemények vagy húsok kerti partikhoz
  • Folyadék, folyékony ételek szállításra nem alkalmas!

Tippek

  • Panírozás során kenjük be a panírozandó ételt tojással, majonézzel, olvasztott vajjal, hogy még jobban megtapadjon az ételen a panír.
  • A panírozáshoz a Magas Turbó Aprítóban készíthetünk különböző alapokat.
  • A panírozás során mindig az ételt úgy helyezzük a rácsra, hogy a legnagyobb felülettel érintkezzen a panírral. Ha szükséges vágjuk vékonyra az ételt vagy klopfoljuk a húst panírozás előtt.
  • Minimum 100 ml panírt használjunk függetlenül a panírozás típusától.
  • Tárolás során, tegyük a rácsot fordítva az aljába.
  • A használat/ tálalás során használjunk Mesterfogás eszközöket, a fém eszközök megkarcolhatják a terméket.

Tisztítás

  • A Pác és Panír Sztár minden része mosogatógépben mosogatható.
  • A mosogatógépben használjunk alacsony hőfokot a mosogatás során, ezzel környezetünket is védjük.
  • Ha forró ételt teszünk a termékbe, várjuk meg, amíg lehűl és csak utána zárjuk le a tetőt.
  • Tisztítás során ne próbáljuk meg eltávolítani a szilikon gyűrűt, ezt a részét nem lehet eltávolítani a terméknek.
Elérhetőség: 1 db raktáron
Raktárkészlet 1: 1 db raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményét



Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Kapcsolódó termékek

Hasonló termékek