Barion Pixel
A weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk.
Termékek Menü

Tartósítás Tupperware módra, fagyasztó társ edényekkel

Tupperware fagyasztó társFagyasztással egész évben garantált a frissesség, ráadásul időt és pénzt spórolhat. Használja ki a mélyhűtő adta lehetőségeket Tupperware fagyasztó társ edényekkel!

Sokak számára a mélyhűtő mindössze a boltban vásárolt mirelit élelmiszerek tárolására szolgál, pedig valójában ennél sokkal többet is ki lehet hozni belőle. A gyorsfagyasztás lényegében megoldás a tartósításra, méghozzá úgy, hogy a nyersanyag megőrzi tápanyagtartalmát, fizikai és kémiai tulajdonságait, vagyis az élvezeti értékét is. Nincs szükség tartósítószerre, ráadásul a sütés-főzés is változatosabbá tehető, hiszen nem kell alkalmazkodni az épp aktuális bolti kínálathoz.

Saját zöldségek és gyümölcsök kerülhetnek a tányérra télen is, és ki lehet használni az igazán meggyőző akciókat, egyszerűen csak le kell fagyasztani, amiből extra mennyiség van. Előre lehet dolgozni azokra a napokra, amikor a pihenésé a főszerep vagy éppen az ünnepek idejére, amikor bőven akad teendő, hiszen kész ételek is kerülhetnek a mélyhűtőbe, és amikor elérkezik az idejük, csak ki kell olvasztani őket.

De mégis mibe kerüljön, amit ilyen módon készülünk tartósítani? Természetesen Tupperware fagyasztó társ edényekbe, hiszen ezeknél sokoldalúbb megoldást keresve sem lehetne találni!

Olyan speciális anyagból készült, rugalmas edényekről van szó, melyek együtt tágulnak a megfagyó ételekkel. Valamennyi ilyen edény trapéz alakú, méghozzá azért, mert ez segíti elő a hideg levegő áramlását, így a fagyás a lehető leggyorsabban megy végbe, megőrizve ezzel az eredeti minőséget. Az átlátszó felületeken keresztül tökéletesen látható az edények tartalma, így nincs szükség címkézésre, amikor pedig felhasználásra kerül sor, egyszerűen ki lehet csúsztatni az ételeket.

Az edények méret- és formagazdagságának köszönhetően szinte bármit le lehet fagyasztani, és mivel egytől egyig helytakarékosak és praktikusan egymásra helyezhetők, a hűtőtér tökéletesen áttekinthető marad. Lehet ezt még fokozni? Igen! A Tupperware fagyasztó társ edények olyan tetőt kapnak, melyek útját állják a párának, így a hűtőtér kevésbé deresedik, vagyis a mélyhűtőnek kevesebb energiára van szüksége a működéshez.

Nos, mit gondol, beszerez néhány edényt, vagy máris komplett szettekben gondolkodik? Nézzen körül webáruházunkban, és rendelje meg új kedvenceit, amik garantáltan hasznos társak lesznek a fagyasztásban!

Tartalomhoz tartozó címkék: Fagyasztótárs Alacsony Edény