Termékek Menü

Kupolák – az igazi remekművek anya konyhájában készülnek!

2016. 10. 20. 15:01:36
Kupolák – az igazi remekművek anya konyhájában készülnek! A vendégvárás nagy fejtörést okoz sok mindenkinek. Gyakran idő szűkében nem tudjuk mivel rukkojunk elő. Sok sütemény elkészítése időigényes, és nem is lehetünk biztosak a sikerben. 

Ha valami igazán különlegeset egyedit szeretnénk akkor el kell sétálnunk a legközelebbi cukrászdába, és ott megrendelni a kívánt terméket. A végeredmény pedig lehet sem árban, sem minőségben nem lesz olyan amit elképzeltünk. Ha nem egyedi finomságot rendelünk a cukrászdák választéka is behatárolt, nem lesz igazi meglepetés a néhány szelet dobos torta. Profi konyhai eszközökkel azonban kis időráfordítással is finomat, alkothatunk, arról nem is beszélve, hogy elkápráztathatjuk vendégeinket a csodálatos tálalással.  Sosem volt ilyen egyserű finomat, különlegeset és mutatósat alkotni, akár gyerekzsúrra, akár születésnapi partira.

Fontos, hogy eszközeink ne csak jól használhatók, hanem tartósak is legyenek. Ennek a két elvárásnak maximálisan megfelelnek azok a szilikon kupolák, melyeknek a külső és a belső részét is egyaránt használhatjuk. Rugalmas, puha, könnyen hajlítható szilikonból készültek, így a kész alkotásokat sérülésmentesen kiemelhetjük a formából, legyen szó fagylaltról, zseléről, csoki borítású kupoláról. Amíg a finomságok készülnek a kupolaformát az alá helyezett tálca tartja stabilan, megakadályozva, azt, hogy a nagyon lágy szilikon a bele töltött finomságtól deformálódjon, vagy felboruljon. A forma mikrózható, hűtőben, fagyasztóban használható.

Megordítva a kupolák domború része is használható: csoki kosárkákat készíthetünk, mellyel különlegesen díszíthetjük a fagylaltgombócokat, vagy könnyű, ízletes csemegéket is szervírozhatunk ezekben az ehető kis tálkákban. Sütőbe is tehető, így akár házi készítésű sós vagy édes omlós tésztából különböző alapot is süthetünk a forma domború oldalán. Ebbe azután kerülhetnek különböző zöldség vagy húskrémek, zöldséges saláták, gyümölcsös pudingok, gyümölcssaláták is.

A kupolák anyaguknak és kialakításuknak köszönhetően könnyen tisztíthatók, kis helyen praktikusan tárolhatók.

Könnyen és gyorsan tudunk dolgozni, és a kész remekműveknek csak a fantáziánk szabhat határt. A vendégeinket elkápráztathatjuk a különlegesebbnél különlegesebb aktásokkal, melyhez profi segítőtársaink lesznek a szilikon kupolák.   A vendégvárás, a gyereknapi zsúrra készülődés, a vasárnapi desszert elkészítése még sosem volt ilyen egyszerű és élvezetes! 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Tupperware