Barion Pixel
Termékek Menü

Tupperware saláta séf és az előkészítés nagymesterei

Tupperware saláta séfŐsszel még több ínycsiklandó vitaminbombát érdemes az asztalra varázsolni, vagyis elérkezett a Tupperware saláta séf és a többi praktikus konyhai eszköz ideje!

A tavaszi-nyári időszakban dúskálunk a friss zöldségekben és gyümölcsökben, ősszel azonban hajlamosak vagyunk megfeledkezni róluk, pedig ilyenkor kell feltöltenünk a vitaminkészleteinket, hogy az év hátralévő részében is megőrizzük egészségünket. A salátakészítés persze körülményes egy kissé a maga módján, de szerencsére a Tupperware tudja a megoldást erre a problémára is!

  • Tupperware hasábvágó: Az aprítással rengeteg idő megy el, különösen akkor, ha nagyobb mennyiségű salátával készülünk, de mindezt akár néhány mozdulatra is cserélhetjük a szuper hasábvágóval. Az előkészítés ezzel az eszközzel gyors és egyszerű, ráadásul látványos lesz az eredmény, és még a hagymaaprítással járó könnyezésnek is búcsút mondhatunk.
  • Tupperware kézi spirálvágó: A hosszúkás zöldségekből, például a cukkiniből és répából csodálatos spirálokat alkothatunk ezzel a praktikus konyhai csodafegyverrel. A használata egyszerű és teljes mértékben biztonságos, vagyis semmi nem szabhat gátat többé a salátaművészet kiteljesedésének, de bevethetjük zöldséges tészta készítéshez is.
  • Tupperware junior mandolin szeletelő: Tökéletesen egyforma szeleteket vágni lehetetlen küldetésnek tűnik, de nem a mandolin szeletelővel! Három fokozatból választhatjuk ki, hogy épp milyen vastag szeleteket szeretnénk készíteni, extra hatékonyan és biztonságosan dolgozhatunk, a végeredmény pedig magáért beszél.
  • Tupperware saláta séf: Kinek van ideje megvárni, míg a zöldségek maguktól lecsöpögnek és teljesen megszáradnak? Az időpocsékolás a múlté, hiszen a saláta séf néhány mozdulattal a lehető legtöbb vizet szorítja ki, és azon túl, hogy remekül szárít, használhatjuk tálaláshoz és még tároláshoz is, vagyis abszolút univerzális társ a salátakészítésben.

Ha valamelyik Tupperware termék elnyerte tetszését, vagy akár máris többet beszerezne belőlük, nálunk a legjobb helyen jár, hiszen a rendelés csupán pár kattintás. Salátakészítésre fel!