Termékek Menü

Uzsonnás dobozok – a jóízű étkezés a tálalással kezdődik!

Uzsonnás dobozok – a jóízű étkezés a tálalással kezdődik! Az iskola megkezdésével sok minden változik a gyerekek és a szülők életében is. A kicsik, és nagyok sokszor egész nap távol vannak az otthonuktól, a család csak este találkozik. 

Azért, hogy a mindennapok gördülékenyen menjenek, igyekszik mindenki praktikus, hatékony megoldásokat találni a felmerülő problémákra. Az egyik ilyen nagy kérdés, hogy mit és hol egyen a gyermek. Az a gyerkőc, aki nem iszik, és nem eszik napközben eleget, rosszabbul teljesít, fáradékony és ingerült lesz. Sok szülő ezért nem bízza csak az iskolai étkeztetésre a gyerek napközbeni ellátását, hanem maga is csomagol a gyermekének enni – innivalót. A boltokban vagonszám kaphatunk különféle uzsonnás dobozokat, biztos vagyok benne, ahogyan nálam is, mindenkinél tornyosul jó pár a polcon. Ne mindegy azonban, hogy mennyire jól használhatók ezek a dobozok. Sokszor csak az iskolában szembesül vele a kisgyerek, hogy nem kényelmes, nem zár jól, kinyílik a táskában a doboz, kiszóródik a tartalma. Sok műanyag néhány hét használat után a forrasztásnál eltörik, letörik a becsukó fül, vagy egyszerűen csak kilazul a zár rajta. Így aztán anyuka vagy elteszi, olyan megfontolással, hogy fagyasztani jó lesz benne, vagy pedig a kukában landol, és vehetünk másikat. Sajnos a boltban nincs mindig időnk átgondolni, hogy milyen paramétereket támasztunk pont az uzsonnás dobozzal szemben, illetve a választék is limitált legtöbb esetben, így veszünk, amit találunk, ami esélyesen ugyanarra a sorsra jut pár hónapon belül, mint az elődei.

Érdemes tehát olyan dobozt és kulacsot választani, ami tartós, jól záródik, nem nyúlik ki a zárja, és jól elfér a táskában. A Tupperware termékek minőségét nem kell senkinek bemutatnom. Ha már az iskolakezdés elején az ő termékeiket választjuk, nyugodtak lehetünk afelől, hogy nem lesz elázott könyv, összekent füzetlap a táskában.

Most egyben 3 dobozt vihetsz haza, mindegyiken a nyár nagy kedvencei mosolyognak vissza gyermekedre, így teszik vidámmá az étkezést. A három dobozban higiénikusan és esztétikusan külön csomagolhatod a szendvicset, a zöldséget/salátát és a gyümölcsöt a gyerekednek. A dobozok mérete ideális annyi ennivaló fér el benne, amit egy iskolás egy tízórai szünetben kényelmesen el tud fogyasztani. Nem kell attól tartanod, hogy bármi kiszivárog a dobozból. Ráadásul nem kell félig megtöltött dobozokat cipelnie, mert nem fogy el a tartalma. Az üres dobozok egymásba illeszthetők - a nagyban pont elfér, a kér kicsi, így nem foglalnak sok helyet a konyhában sem. Bártan válaszd tehát a kulacs mellé a nyár kedvenceivel dekorált praktikus Tupperware uzsis dobozokat is.

 

Tartalomhoz tartozó címkék: hír