Barion Pixel
Termékek Menü

Paraméterek

Gyártó Tupperware
Szín fekete - fehér
Űrtartalma 1,5 L

Tupperware Mediterrán tál kanállal 1,5L

Ár:
10.990 Ft (8.654 Ft + ÁFA)
Cikkszám: SS221410-1,5

Az egymásba illeszkedő tál alkotta duplafalú szigetelésnek köszönhetően kedvenc ételeit akár másfél órán keresztül melegen, vagy hidegen tarthatja.

Mikrohullámú sütőben is használható maximum 500 Watton.

Nyűgözz le mindenkit elegáns egyszerűséggel!

Közben tartsd melegen az ételeket és minden tálalásra kész!

Az étel a hűtőből a mikrohullámú sütőn keresztül egyenesen az asztalra helyezhető. Mi lehetne ennél kényelmesebb egy nyüzsgő konyhában?

A MEDITERRÁN TÁL A LEGTÖBB ÉLELMISZERT MELEGEN (+60°C) TARTJA 30-60 PERCIG, HA AZ EDÉNY TELE VAN.

Jellemzői:

 • A legnagyobb előnye, hogy az újfajta anyag használatának köszönhetően a Mediterrán család most már a mikrohullámú sütőben is használható!
 • Mindegyik Tál egy külső és egy belső Tálból áll. Tartozik hozzá még egy pontosan illeszkedő Mediterrán fedő.
 • A légmentesen záródó frissen tartó fedő csak a külső tálra illeszthető. Úgy tudjuk a Tálra tenni, hogy a fedő fogantyúját a Tál fogantyújához igazítjuk, majd körbejárjuk hüvelykujjunkkal a fedő peremét, erősen lenyomkodva, így az edény készen áll arra, hogy hűtőbe helyezzük.
 • A Tálalókanál mind a három Mediterrán Tállal és Szószossal is használható, ráadásul bele tudjuk tenni az edényben úgy, hogy a fedő is a tálon marad. Fordítsuk elé a fedőt 180 fokkal a teljesen lezárt helyzetből, így egy kis rés keletkezik a Tálalókanál számára. A Tálak és a Szószos még akkor is megőrzik a meleget, ha bennük van a kanál.
 • Ahhoz, hogy a Mediterrán Tálak fedője teljesen zárt állapotban legyen. Fontos, hogy úgy helyezzük el a tálon, hogy a fedőn lévő lyuk a tál erre kiképzett részéhez illeszkedjék. Ha a Tál megfelelően van összerakva, és a fedő teljesen zárt állapotban van, akkor másfél órán keresztül melegen tudjuk tartani a 60 fokos ételt.
 • Az új anyagnak köszönhetően a Mediterrán Tálak mikrohullámú sütőbe is rakhatók. A belső edény poli - propilén homo polimerből készült, ezért ellenáll a hőmérsékletnek 0 - 120 °C – ig. Így ideális arra, hogy közvetlenül a mikrohullámú sütőben melegíthessünk ételt, 500- 550 Watton.
 • A Mediterrán Termékcsalád táljainak különböző mérete és a Mediterrán Szószos lehetővé teszi a tökéletes vendéglátást, és a család ételeinek praktikus elosztását. Tészta, meleg levesek, ízletes rizs, és zöldségek- tökéletes kombinációja egy teljes étkezésnek.
 • Ne feledjük azonban, amikor a mikrohullámú sütőben való melegítéshez használjuk a Mediterrán Termékcsaládot, a fedő az edényen maradhat; az ételt a belső tálba vagy a szűrőbe kell helyeznünk és utána teljesen lezárulnak.
 • A Mediterrán termékcsalád igazi megoldást jelent a rohanó családok különböző szükségleteire. Segít takarékoskodni az idővel, bármikor meleg ételt tudunk tenni az asztalra, még akkor is, ha éppen nem tudunk jelen lenni.
 • A külső tálra illeszkedő frissen tartó tető légmentesen zár, mely nélkülözhetetlen, ha az ételt szállítani szeretnénk.

Tisztítás

 • A termékek könnyen tisztán tarthatóak és mosogatógépben mosogathatóak.
 • Fontos azonban, hogy az edényt szedjük részeire mosogatás előtt.
Elérhetőség: Rendelhető
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szerezhető hűségpontok: 4

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Leírás és Paraméterek

Gyártó Tupperware
Szín fekete - fehér
Űrtartalma 1,5 L