Termékek Menü

Tupperware Mesterszakács Réz Serpenyő Tetővel 24 cm

Ár:
69.990 Ft
45.990 Ft (36.213 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 34%
Az akció időtartama:
2020. 05. 14. -
Cikkszám: SS200119

Felépítésük

Az edények oldalszerkezete 3 rétegű, az alumíniumréteget két 18/10es acélréteg fogja közre belülről és kívülről. A nyeles edényeknél és a főzőedényeknél a teljes alj is ilyen "szendvicsszerkezetű", plusz még egy réteg alumíniumot tartalmaz, majd lezárásként még egy rozsdamentes acélréteg fedi alulról. Ez a többrétegű alj biztosítja a tökéletes hővezetést mindenféle főzőfelületen (gáz, elektromos, kerámia, indukciós). Az egyedi anyagösszetétel és a legmodernebb gyártási eljárások biztosítják, hogy az Ön Mesterszakács Edényei minden esetben megfeleljenek elvárásainak

Energiatakarékos

A mesterszakács konyhai edénykollekció  ideális a kevés zsiradékot tartalmazó, kímélő ételek elkészítéséhez, mert akár zsiradék nélkül és kevesebb vízzel is lehet velük főzni, így megmaradnak az ételben az ásványi anyagok és az értékes összetevők. Eközben az energiafogyasztás minimális, ily módon a főzés még energiatakarékos is.

Tükörfényes polírozás

Az edények felszíne tükörfényesre van polírozva, ami kiemeli az edények finoman ívelt, homorú, szép formáját. Ergonomikus kialakítás és kanálbarát kerekded alak megkönnyíti az ételek keverését. 

A forma, a fedőnyél, és a fül kialakítása

Az edények formájukban,fedőnyél kialakításukban teljesen formabontóak, de egyben rendkívül lendületes és modern vonalat képviselnek. A belül íves fülek jó fogást biztosítanak és nem melegszenek fel főzés közben, így könnyefén és biztonsággal vehetjük le a forró ételt a főzőfelüleetről.  A Nyeles edényeken, illetve az összes fedőnyélen, hüvelykujjtámasz jelzi, hogy meddig nem forró az edény.

Edzet üveg és rozsdamentes acélfedők

A sokoldalú mesterszakács konyhai edénykollekciói rozsdamentes acél és üvegfedői kiválóan szolgálnak mindenkor, ha le kell fedni az ételt, legyen a főzés vagy sütés diétás, ínyenc vagy éppen jó fűszeres. A rozsdamentes acélfedőkkel az edények a sütőben és főzőlapon is használhatóak. Az edzett üvegfedőkön keresztül jól látszik a készülő étel, fel sem kell emelni a fedőt, így a gőz nem szökik el. 

Belső mérce

A főzés során szükséges mennyiségek kimérését segíti a Serpenyők és lábasok belsején lézerrel készült lenyomat, amely az űrtartalmat jelzi literben.

Elérhetőség: 1 db raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szerezhető hűségpontok: 14

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Kapcsolódó termékek