Termékek Menü

Tupperware Gyorskeverő Pro

Ár:
26.290 Ft (20.701 Ft + ÁFA)
Cikkszám: SS200102

Élesítse magát a Tupperware Pro Gyorskeverő készülékkel

Új év, új konyhai ambíciók. A Pro Gyorskeverő elkészítette az összes főzési és sütési álmát. Az integrált sebességváltónak és a könnyebb kezelhetőség javított burkolatának köszönhetően előrejelzéssel előretekintheti a finom jövőt.

Minden pillanat számít

A gyermekiskolai tevékenységek és az új évben kitűzött céljainak megvalósítása között az idő annál drágább! Olyan sütő- és konyhai eszközt keres, amely képes veled lépést tartani? Itt van: a Pro Gyorskeverő.

A krémes tejszínhab és a kemény tojáshab gyors előállításától a tészta elkészítéséig minden lehetséges az Easy Speedy segítségével . A nagyobb ellenállás érdekében váltson az I. szintről a II. Szintre, és győzze meg magát a keverő erőteljes kitartásáról. És mindezt áram nélkül.

Nézz a technológia mögé

Az Easy Speedy két szakaszát úgy fejlesztették ki, hogy az optimális ellenállást biztosítsanak az adott feladathoz. Az I. szint gyorsabb és ideális könnyebb és levegősebb tömeghez. Ide tartozik például a tojásfehérje vagy a tejszínhab ostorozása és az omlett vagy a palacsinta tészta elkészítése. A II. Szint lassabb és tökéletes keményebb keverékekhez, például sütemény- vagy pite tésztához, valamint habcsókhoz vagy vajkrémhez.

Tanulja el kulináris ambícióit

Röviden: a Pro Gyorskeverőt az Ön kívánságainak és életmódjának szem előtt tartásával tervezték. Alkalmas mérésre, keverésre és öntésre, és segít bármilyen recept elsajátításában repülő színekkel.

A legjobb dolog benne: Konyhai készségeivel bővítheti kulináris készségeit anélkül, hogy sok időt töltene a konyhában, mert a Pro Gyorskeverő gyorsan és egyszerűen összeszerelhető és szétszerelhető.

Elérhetőség: 5 db raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szerezhető hűségpontok: 9

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!