Barion Pixel
A weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk.
Termékek Menü

Mikrohullámon

Tápláló ételek! Készítse el az omlettek, a tészták vagy a rizs variációit, gyorsan, ízletesen, egészségesen. Max. 800W teljesítményen használhatóak!

Rendezés:
Nézet:

A minőségi ételhordó elhanyagolhatatlan!

ételhordóSzámos esetben lehet hasznos egy ételhordó, ha esetleg dolgozni megyünk és szeretnénk kész ételt magunkkal vinni, vagy ha sátorozni, esetleg piknikezni megyünk akkor a különböző sütni valókat, zöldségeket is csomagolhatjuk ebbe. Továbbá bárhová szeretnénk ételt szállítani, egy minőségi ételhordó biztos a segítségünkre lesz.

A Tupperware ételhordók mellett döntve biztosan csak jól járhatunk, ugyanis anyagukból adódóan egyszerűen mikrózhatóak, és nem kell attól félnünk, hogy esetleg megolvadnak vagy az ételek kellemetlen, műanyag ízűek lesznek. Továbbá tökéletesen záródnak, így csak elég eltennünk őket a táskánkba vagy egy szatyorba, biztos, hogy a tartalmuk nem fog kiömleni. A Tupperware továbbá kifejezetten levesek szállítására alkalmas tárolókat is kínál, hogy ez se okozzon problémát.

Vásároljon tőlünk minőségi ételhordókat, és egyéb Tupperware termékeket, ha szeretne minden nap minőségi eszközöket alkalmazni a konyhában, vagy bárhol, ahová csak ételt szeretne szállítani!

 

MikroSéf – Valódi segítség a konyhában!

MikroSéf – Valódi segítség a konyhában!Tényleg lehet gyors és egyszerű a főzés? Igen, csak MikroSéf kell hozzá! Ez a remek eszköz hatalmas segítséget jelent azok számára, akik nem érnek rá hosszasan sürögni-forogni a konyhában, ráadásul a tisztítása is roppant egyszerű.

A MikroSéfben szinte bármit elkészíthet, a párolt zöldségektől és húsoktól kezdve, akár a desszertig – csak egy jó recept kell, egy mikrohullámú sütő, na meg a MikroSéf!

Ön biztosan jól fog járni a termék megrendelésével:

  • Ha kicsi a konyhája és csak egy mikró fér el benne, de emiatt eddig nem tudott kedve szerint főzni. A MikroSéffel egyszerű akár egy komplett vacsorát is elkészíteni!
  • Ha kevés ideje van, ezért fontos Önnek, hogy hamar elkészüljenek az ételei.
  • Ha szereti a praktikus megoldásokat, és úgy véli, hogy jó lenne egyszerre készíteni el a köretet és a főfogást – a MikroSéffel ugyanis erre is lehetősége van!
  • Ha nem szeret mosogatni. A MikroSéf könnyen tisztítható, ráadásul a fedőnek köszönhetően a benne készülő étel sem tudja összemaszatolni a mikróját!

Rendeljen Ön is, és próbálja ki ezt a remek megoldást!