Termékek Menü

Sütés

Együtt könnyebb! Nélkülözhetetlen eszközök sütéshez, melyek egymás tökéletes kiegészítői.

Rendezés:
Nézet:

A sütés gyorsabb, mint valaha a tupperware termékekkel

A sütés művészete sokak kedvenc tevékenységei közé tartozik, azonban ha rossz és nem minőségi termékekkel dolgozunk, az sajnos eléggé megnehezítheti a különféle finomságok készítését. Ha gyermekeink vannak, akkor tudjuk, milyen kihívást jelent velük együtt alkotni valami finomat. Legtöbb esetben gyorsan és időre kell elkészülni az ételekkel, ami a nem megfelelő eszközökkel igen nehéz feladat.

Azonban van megoldás! A tupperware termékekkel gyorsabb lehet a sütés-főzés, még a gyermekek mellett is! Tupperware edények kiváló minőségben készülnek, amelyek az Ön keze alá dolgoznak és gyorsítják, megkönnyítik a sütés folyamatát. Termékeink között megtalálja a tupperware gyorskelesztő tálakat, amellyel percek alatt elkészül a sütésre alkalmas tészta. A tupperware gyúrólap pedig az egyszerű tésztanyújtásban és gyúrásban segít, tupperware gyúrólapjainkhoz garantáltan nem fog odatapadni a tészta, ezzel is gyorsítva a folyamatot.

Próbálja ki Ön is ezt a nagyszerű találmányt, amely megkönnyíti a profi és amatőr szakácsok életét! További információkért keressen minket elérhetőségeinken!

 

Készüljünk a karácsonyra Tupperware termékekkel: itt a sütemény készítés ideje!

Készüljünk a karácsonyra Tupperware termékekkel: itt a sütemény készítés ideje!Omlós, édes sütemények, sűrű kelt tészták, ropogós leveles csodák, illatos mézes tészták vagy sós apróságok. Az ünnepekben az a jó, hogy bármelyik kedvencünket megsüthetjük, de akár egy egész menüt felvonultathatunk, ha úgy tartja kedvünk és energiánk. A három napos karácsonyi ünnepekre sosem lehet elég korán elkezdeni készülődni. Sütni-főzni kell, családot, barátokat, utolsó pillanatban betoppanó vendégeket kell elvarázsolni egy-egy ünnepi menüsorral.

A menü már körvonalazódik, esetleg minden évben ugyanazokat a hagyományos fogásokat készíti? Bárhogy is legyen, még időben gondoskodjon a hiányzó konyhai felszerelés pótlásáról Tupperware termékekkel! Sütemény formák, edények, mérő edények, sütikiszúrók, kelesztőtál - nélkülük nincs sütés!

A Tupperware termékek között mindent egy helyen megtalál, amivel a karácsonyi süteménykészítés idén is tökéletesen kivitelezhető! Bátran nézzen körül webáruházunkban, és készüljön a karácsonyra Tupperrel!

 

Tupperware Mérő-Mix Pro: Felejtse el a mérlegelést!

Tupperware Mérő-Mix Pro: Felejtse el a mérlegelést! Aki szeret a konyhában sütni-főzni, bizonyára nem kerülheti el az összetevők kimérését. Természetesen a kedvenc recepteket előbb-utóbb tudjuk kívülről is, egyszerű szemmértékkel, ám, ha valami újat szeretnénk kipróbálni, akkor bizony érdemes elővenni a mérleget. Szeretné ezt elkerülni? Használja helyette a Tupperware Mérő-Mix Pro termékeit!

A Tupperware Mérő-Mix Pro termékek kiválóan helyettesítik a mérleget, csak sokkal egyszerűbb őket használni. Nincs rá szükség, hogy először külön megmérje a tálat, majd utána számolgassa, hiszen a Tupperware Mérő-Mix Pro termékekkel egyből láthatja, hogy miből mennyi kell még! Az edény nem csak a mérés kiiktatásához hasznos, tökéletes még tároláshoz és keveréshez is. A konyhai eszközök esetében különösen fontos a könnyű tisztíthatóság, de termékünkben ebből a szempontból sem fog csalódni.

Szeret sütni-főzni? Vagy épp ajándékot keres egy ismerősének, aki szeret a konyhában tevékenykedni? Válassza a Tupperware Mérő-Mix Pro termékeket, hiszen egyetlen konyhából sem lenne szabad hiányozniuk! Kérdéseivel bátran keressen fel minket!