Barion Pixel
A weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk.
Termékek Menü

Szilikon Formák

Rugalmas formák! A hajlékony szilikonnak köszönhetően süteményeit mostantól tapadásmentesen távolíthatja el. A termékekhez szakácskönyv vásárolható!

Szilikon Formák termék vásárlása esetén a szakácskönyvet elektronikus úton ajándékba adjuk. Értéke 3990 ft.

Rendezés:
Nézet:

Hangolódjunk a karácsonyra!

Hangolódjunk a karácsonyra!Érkezik a december, és vele együtt az ünnepek is sorjáznak egymás után. Ilyenkor mindenkit megszáll az ünnepi hangulat, ajándékokon törjük a fejünket, készülődünk, takarítunk, sütünk-főzünk.

A konyhát belengi a frissen sült sütemény illata, készülnek a finomságok. Minden évben finomabb, omlósabb, tökéletesebb sütemény a cél. Ehhez fontos, hogy minőségi konyhai eszközökkel dolgozzunk - a Tupperware is szeretné kivenni a részét a karácsonyi készülődésből!

A Tupperware termékek között megtalálható szilikon sütőformákat érdemes kipróbálni, mert a fém formákhoz képest sokkal több előnnyel bírnak. A szilikon sütőforma használata egyszerű, a tészta nem ragad a forma oldalához vagy aljához, mert az könnyen elválik a formától, így a mosogatás is gyerekjáték. Bonbonok, gyümölcskenyerek és kuglófok, aprósütemények esetében is egyszerűbb a sütés! A Tupperware termékekkel minden alkalommal sikerélmény a sütés, hiszen amit eltervezett, azt meg is tudja valósítani.

Nincsenek többé a süteményformába ragadt tészták, meghiúsult remekművek. Váltson idén Tupperware szilikon sütőformákra, és készüljön a karácsonyra velünk!

 

Vajazás, bélelés nélkül sütne? Döntsön a szilikon formák mellett!

Vajazás, bélelés nélkül sütne? Döntsön a szilikon formák mellett! A süteményeket mindenki szereti, azonban természetes, hogy azok a legízletesebbek, amelyek otthon készülnek. Ahhoz, hogy ezek a sütemények mindig ínycsiklandók legyenek, nemcsak az alapanyagok minőségére kell kiemelt figyelmet fordítani, hanem azokra az eszközökre is, amelyek felhasználásra kerülnek sütéskor. Ha ezzel Ön is tisztában van, és szeretne időt nyerni az előkészületek során, válassza a szilikon formákat!

Szilikon formákkal jelentős időt megspórolhat, ugyanis vajazás, zsírozás, bélelés nélkül kezdhet neki a sütésnek, így nem mehet el azzal idő, hogy a sütőpapír felvágásával bajlódik, vagy amiatt bosszankodik, mert nem áll rendelkezésre vaj vagy zsír az előkészületekhez. Szilikon formákban tökéletesen átsülnek a különböző finomságok, így bizonyos sütemények esetében igen rövid idő alatt ínycsiklandó desszerttel lepheti meg a családot.

Alkossanak együtt édességeket otthon, ehhez használják szilikon formáinkat! Az őszi és téli időszak kiváló arra, hogy hasznosan töltsék az időt a konyhában. Ha a vásárlás előtt kérdései lennének a termékekkel kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!