Termékek Menü

Szilikon Formák

Rugalmas formák! A hajlékony szilikonnak köszönhetően süteményeit mostantól tapadásmentesen távolíthatja el. A termékekhez szakácskönyv vásárolható!

Szilikon Formák termék vásárlása esetén a szakácskönyvet elektronikus úton ajándékba adjuk. Értéke 3990 ft.

Rendezés:
Nézet:

Hangolódjunk a karácsonyra!

Hangolódjunk a karácsonyra!Érkezik a december, és vele együtt az ünnepek is sorjáznak egymás után. Ilyenkor mindenkit megszáll az ünnepi hangulat, ajándékokon törjük a fejünket, készülődünk, takarítunk, sütünk-főzünk.

A konyhát belengi a frissen sült sütemény illata, készülnek a finomságok. Minden évben finomabb, omlósabb, tökéletesebb sütemény a cél. Ehhez fontos, hogy minőségi konyhai eszközökkel dolgozzunk - a Tupperware is szeretné kivenni a részét a karácsonyi készülődésből!

A Tupperware termékek között megtalálható szilikon sütőformákat érdemes kipróbálni, mert a fém formákhoz képest sokkal több előnnyel bírnak. A szilikon sütőforma használata egyszerű, a tészta nem ragad a forma oldalához vagy aljához, mert az könnyen elválik a formától, így a mosogatás is gyerekjáték. Bonbonok, gyümölcskenyerek és kuglófok, aprósütemények esetében is egyszerűbb a sütés! A Tupperware termékekkel minden alkalommal sikerélmény a sütés, hiszen amit eltervezett, azt meg is tudja valósítani.

Nincsenek többé a süteményformába ragadt tészták, meghiúsult remekművek. Váltson idén Tupperware szilikon sütőformákra, és készüljön a karácsonyra velünk!