Barion Pixel
A weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk.
Termékek Menü

Tálalás - kristály termékek

Mindenki magáénak érezheti! Tökéletes tároláshoz, tálaláshoz. Használata egyszerűen élvezet... és ebben az egész család egyetért.

Rendezés:
Nézet:

Tupper termékek tálaláshoz is!

Tupper termékek tálaláshoz is!Tálalás és tárolás: sokszor egy és ugyanaz a kettő, legalábbis ami a dobozokat, edényeket illeti. A Tupperware is jól tudja ezt, és olyan Tupperware termékeket tervez vásárlóinak, amiket sokoldalúan tudnak hasznosítani.

A Tupperware termékek a konyhában, a hűtőben, a fagyasztóban és az étkezőasztalon egyaránt megállják a helyüket. Praktikusak, mert biztonságos és ételbarát tárolást tesznek lehetővé az alapanyagok és a maradék ételek számára. Fagyaszthatóak, melegíthetőek, mosogathatóak anyaguktól függően. Cseppmentesen és légmentesen zárnak, ennek köszönhetően a hűtőben is sokáig megőrzik az ételek frissességét, illetve megakadályozzák, hogy beszennyeződjenek és keveredjenek más élelmiszerekkel.

A Tupperware termékek tálalásra is kiválóan alkalmasak, hiszen tudjuk, hogy néha ez a legegyszerűbb módja a dolgoknak. Ha rohanás van és nincs idő mosogatni, akkor csak elővesszük, felnyitjuk és körbekínáljuk a Tupperware termékek tálalásra tervezett darabjait.

Forduljon hozzánk bizalommal, és ismerje meg a Tupperware termékek tálaláshoz készült változatait!