Termékek Menü

Új Hullámok

Vigyen színt a tálalásba! Szemet gyönyörködtető és ízléles, akárcsak a benne kínált étel.

Rendezés:
Nézet:

 Új Hullám termékcsalád: ki kér egy kis frissítőt?

 Új Hullám termékcsalád: ki kér egy kis frissítőt?Itt a jó idő, végre nem kell a négy fal között ücsörögni. Ez azt is jelenti, hogy az egyre növekvő hőmérséklet, a melegebb idő megköveteli a szervezet megfelelő hidratálását. Bizony szomjasabbnak is érezzük magunkat egy a kertben eltöltött nyári délután után vagy aktív sportolás után.

Ilyenkor jól esik egy kis egészséges üdítő, friss limonádé, vagy egy kis jeges tea, ám nem mindegy, miben szervírozzuk ezeket az italokat. A Tupperware Új Hullám termékcsalád termékei között kancsók és poharak is megtalálhatóak, melyekkel egyszerűen, kényelmesen és praktikusan tálalhat. Az Új Hullám kancsók anyaga strapabíró, nem törik, ugyanakkor egyszerűen tisztán tarthatóak. De nem csak ezért jó nap mint nap használni őket, hanem azért is, mert praktikus fedelüknek köszönhetően védik a bennük lévő italokat, hűtőben is tárolhatóak, és nem fröccsennek ki. A kancsókhoz hasonlóan a poharakhoz is jár tető, sőt szívószál is, így a legkisebbek számára is biztonságos a használatuk.

Mindemellett a termékcsalád más kellékeket is tartogat, fedezze fel őket Ön is! Ismerje meg a Tupperware Új Hullám termékcsaládot, és készüljön velünk a jó időre!