Barion Pixel
A weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk.
Termékek Menü

UltraPro

Egy egyszerű választás! Sütő, asztal, hűtő, mélyhűtő, mikrohullámú sütő. Egy eszköz amely a konyha bármely területén megállja a helyét. A termékekhez szakácskönyv vásárolható!

Tekintsd meg bemutatóját: http://www.youtube.com/watch?v=w3EWZCsQwbA

Ez az első és mindmáig egyetlen edény, amely 3 különböző tulajdonságot egyesít magában: használható a hagyományos sütőkben, mikrohullámú sütőben és a tálaláshoz is. A Ultra Pro megalkotása a műanyaggyártás csúcsát jelenti!

Csúcstechnológiával előállított edény, mely különleges alapanyagból, az ún. likvid kristály polimerből készült. Ez az alapanyag teszi lehetővé, hogy a terméket mikrohullámú és hagyományos sütőkben egyaránt lehessen használni, valamint kivételes hőtűrő képességet ad az edénynek. 

Az Ultra Pro -25°C-tól + 250°C-ig hőálló. Max hőfokon (250°C-on max 2 órát szabad használni!)

Rendelkezik minden olyan tulajdonsággal, amivel pénzt időt és energiát takrít meg, és egészséges ételeket készít és tálal!

A szellőző fedő lehetővé teszi, hogy a gőz eltávozzon a füleknél, amivel elkerülhető a megégés. A füleket a tető peremén kialakított gerinc védi a gőztől. A nagy, kézreálló fülek segítségével az edény könnyen és biztonságosan megfogható. Fontos a sütőkesztyű használata, mikor kiveszi a tálat. A tetőt önmagától mindig távoltartva emelje fel, hogy a gőzt távoltartsa. A két füle alatti rész egy picit vastagabb, hogy nagyobb legyen a fülek teherbíró képessége. Fontos, hogy mindig két kézzel vagyük ki, mivel egy kézzel tartva az étel teljes súlya egy pontra nehezedik, és a tál sérülhet!

Az edények szinlánkmentesek. A fedő biztosan illeszkedik, mégis könnyen levehető. A főzési idő rővidebb, mint a hagyományos tepsiknél, mivel a tető összegyűjti a párát és visszacsepeg az edénybe,Emiatt a húsokhoz és a zöldségekhez nincs szükség víz hozzáadására!

Lehetőségünk van arra is, hogy a főételt és a köretet egyszerre készítsük el: Helyezzük az edénybe a húst, a tetőbe pedig a köretet (rizs, burgonya, zöldség) és a kettőt egymásra helyezve süssük. Sok időt és energiát spórolhatunk így meg!

Hasznos tudnivalók!!!

az elkészült ételeket kizárólag műanyag eszközökkel merjük ki, mert a fém eszközök, kések felsértik a felületét!

- szeleteléshez vegye ki az ételt egy vágódeszkára

- ha kenyeret vagy süteményt sütünk, és azt tapasztaljuk, hogy a kisült tészte azonnal nem jön ki, pár percet várni kell! Nem szabad az asztallaphoz ütni, mert eltörhet! Ugyancsak kárt tehet az edényben, ha fagyott csontos húst próbál beleeröltetni!

- Grillezni, gáztűzhelyen, villany - vagy kerámialapos tűzhelyen használni nem szabad az egy pontra koncentrálódó hő megolvasztja az edényt!

- Ha zsíros kézzel fogjuk meg edényünket sütés alőtt, a zsír ráég az edény felára és barna folt keletkezik. Ennek elkerülésére sütés előtt töröljük le edényünk külső falát. Emelett ügyeljünk arra is, hogy a sütő belső fala tiszta legyen, mert a sütőtérből az edényre kerülő kosz szintén ráég az edényre. A foltosodás az edény használhatóságát nem befolyásolja, ám a fentieket betartva hosszú ideig szép és praktikus darabja lesz a konyhájának!

Tisztítás:

Az edény és a tető mosogatógépben mosogatható, de javasoljuk, hogy az edény hosszantartó minőségének megőrzése érdekében használat után minél hamarabb mosogatószeres meleg vízben mosogass el vagy áztassa be az edényt.

Ha az étel beleég az edénybe, nem szabad súrolni! Áztassa be meleg vízbe 2 órára, súlyosabb esetekben egy éjszakára! Ezután már könnyűszerrel elmosogatható. Fontos, hogy hideg zsíroldóval vagy egyéb agresszív tisztítószerrel soha ne mosogassa, ezek ugyanis kárt tehetnek az edény tapadásmentes felületében!

Minden esetben kerülje a karcoló tisztítószereket!

Rendezés:
Nézet: