Ünnepi Borjúsült
Ínycsiklandozó finom falatok Nem csak ünnepnapokra! :)
ÜNNEPI BORJÚSÜLT
Elkészítési idő 20 perc
Főzési idő 40 perc
HOZZÁVALÓK 8 SZEMÉLY RÉSZÉRE
- 1,2 kg -os csont nélküli borjú hátszín
- 8 vékony szelet érlelt sajt
- 1 közepes vöröshagyma, vékonyra szeletelve
- 4 közepes paradicsom szeletelve
- 1 ek (5 ml) só
- ½ tk fekete bors
- 1 ek (15 ml) pirospaprika
ELKÉSZÍTÉS:
- Melegítsük elő a sütőt 180 ° C-ra.
- Vágjuk be a húst 8 egyenlő szeletre (2 cm vastag) úgy, hogy együtt maradjanak.
- Szeleteljük a hagymát és a paradicsomot 8 vékony szeletre a Junior Mandolin szeletelővel. Helyezzünk egy-egy szelet sajtot, hagymát és paradicsomot a hús szeletek közé.
- Szórjuk a maradék hagymát a Szögletes Ultra Pro aljába.
- Tegyük az előkészített húst a tetejére. Szórjuk meg sóval, borssal és darált paprikával.
- Lefedve süssük 45 percig.