Termékek Menü

Ünnepi Borjúsült

Ünnepi Borjúsült Ínycsiklandozó finom falatok Nem csak ünnepnapokra! :) 

ÜNNEPI BORJÚSÜLT

Elkészítési idő 20 perc 

Főzési idő 40 perc

HOZZÁVALÓK 8 SZEMÉLY RÉSZÉRE

  • 1,2 kg -os csont nélküli borjú hátszín
  • 8 vékony szelet érlelt sajt
  • 1 közepes vöröshagyma, vékonyra szeletelve
  • 4 közepes paradicsom szeletelve
  • 1 ek (5 ml) só
  • ½ tk fekete bors
  • 1 ek (15 ml) pirospaprika

ELKÉSZÍTÉS:

  1. Melegítsük elő a sütőt 180 ° C-ra.
  2. Vágjuk be a húst 8 egyenlő szeletre (2 cm vastag) úgy, hogy együtt maradjanak.
  3. Szeleteljük a hagymát és a paradicsomot 8 vékony szeletre a Junior Mandolin szeletelővel. Helyezzünk egy-egy szelet sajtot, hagymát és paradicsomot a hús szeletek közé.
  4. Szórjuk a maradék hagymát a Szögletes Ultra Pro aljába.
  5. Tegyük az előkészített húst a tetejére. Szórjuk meg sóval, borssal és darált paprikával. 
  6. Lefedve süssük 45 percig. 
Tartalomhoz tartozó címkék: Ultra Pro junior mandolin szeletelő