Termékek Menü

Üvegtisztító

Ár:
1.850 Ft (1.457 Ft + ÁFA)
Cikkszám: vx30-vkék
Mérete 40 × 40 cm.
Felhasználható: ajtó és ablaküvegek, tükrök, autó szélvédőjének a tökéletes tisztításához.
Bármilyen koszos, poros, zsíros üveg vagy tükörfelületről foltmentesen, csík és homálymentesen tudjuk eltávolítani a szennyeződéseket tiszta vízzel, vegyszer nélkül a Vixi mikroszálas üvegtisztítóval. Vizezzük be a sötétkék kendőnket és könnyedén töröljük át a felületet, ekkor a szennyeződés 90%-a eltűnik. Azonban az igazi varázslat akkor történik, amikor a száraz, világoskék üvegtisztítóval ismét áttöröljük az üveget. Nagyon gyors, kényelmes, pénztárca és környezetkímélő módja az üvegtisztításnak.
A Vixi üvegtisztítóval élmény az ablakpucolás!
Elérhetőség: Rendelhető
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (8)
Szerezhető hűségpontok: 1
Szín:

Vélemények

5.00
8 értékelés
5
(8)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2017. 05. 19.
Pár éve egy ismerősömtől hallottam róla, akkor egyet vettem én is. Azóta is használom, nagyon elégedett vagyok vele.
Mára kicsit megkopott, de még így is hasznos nagyon. Csak ajánlani tudom mindenkinek egyszerű,gyors,vegyszer nélküli takarítás!!
| 5 / 5 csillag!
2015. 12. 01.
Az üvegtisztító pont kapóra jött,mert most költözünk és az ablakokat mossuk. A konyhámba gyorsan kipróbáltam, csodaszépen csillog vegyszer nélkül is,eddig Ajax-ot használtam,de meglepődtem,hogy csillog a sima vizes mosástól is!
| 5 / 5 csillag!
2015. 12. 01.
Eddig fújós ablaktisztító szereket használtam és nem akartam elhinni,hogy sima vízzel is lehet ablakot tisztítani,úgy,hogy ragyogjon. Egy lavórba langyos vizet engedtem átmostam először a kékkel a konyhaajtó üvegét,ami átlátszó vastag üveg vizet használtam,jól átmostam vele és a világossal szárazra töröltem. Nagyon szépen csillog!
| 5 / 5 csillag!
2015. 12. 01.
Az ablakmosás a kedvesem feladata,de a kocsi ablaka az enyém! Én ott próbáltam ki,először a sötétkékkel. Meleg vizesen áttöröltem és utána a szárazzal,a világoskékkel,nagyon jól lehozta a koszt, a port és még csillog is!
| 5 / 5 csillag!
2015. 11. 30.
Az üvegtisztítót is használom azóta is. Mivel jön a mikulás, karácsony, így új díszítést kapnak az ablakok. A gyerekszobában kezdtük, ahhoz hogy felragasszuk a mikulásos matricát, le kellett szedni a zselés virágokat, pillangókat. Ettől féltem nagyon, de nem kellett volna, a nedves üvegtisztító kendő simán elbánt a ragacsos résszel is minden egyéb segítség nélkül. A tükörnél is használom rendületlenül, már kitapasztaltam, hogy ha csak kéznyom van rajta, nem csokis, nem ragacsos, akkor elég csak szárazzal áttörölni és ragyog is.
| 5 / 5 csillag!
2015. 11. 30.
Nagyon örülök,hogy nem kell vásárolnom az üvegtisztító folyadékokat és csak a vizet kell használnom hozzá. Először a sötétkékkel nedvesen áttöröltem az üveget,utána szárazon a világos kékkel. Nagyon szépen csillog az üveg,nem hagy foltot,csíkot,eddig ablaklehúzót használtam,ezzel pikk-pakk meg van az üvegtisztítás.
| 5 / 5 csillag!
2015. 11. 30.
Mivel elég rossz,szeles idő van,nem próbáltam ki az ablakon,bár nagyon kíváncsi lennék rá,de a későbbiekben mindenképpen ki fogom. Így a tükröt tisztítottam meg vele. A sötétkéket enyhén bevizeztem és áttöröltem,majd a világoskékkel ezután szárazra töröltem. Nem karcol,nem hagy foltot nagyon szépen csillog a tükör!
| 5 / 5 csillag!
2015. 11. 21.
Két kicsi gyermekem van, akik mindig összefogdossák az előtérben található tükröt, nem győzöm törölni, van amikor ablakmosó folyadékkal sem jön le a kéznyom. Ma is is több lenyomat volt rajta, még csokis is. Bevizeztem az egyik kendőt, áttöröltem vele a tükröt és tényleg lehozott mindent dörzsölés nélkül. Meggyőzve még nem voltam teljesen, mert még a papír törlő is foltot hagy, de elkezdtem áttörölni a száraz kendővel. És tényleg csoda történt, foltmentesre törölte anélkül, hogy órákig kellett volna bíbelődnöm vele

Kapcsolódó termékek