Termékek Menü

Varázslatos Házi cukrok

Varázslatos Házi cukrok

Elkészítési idő 5 perc
Sütés 3-4 / 100°C, ±30 perc

HOZZÁVALÓK 1 TELI SZILIKON BONBON VARIÁCIÓHOZ

  • 150 g cukor
  • 1 tk víz (± 5 ml)*
  • 2 vagy 3 csepp ételszínezék (opcionális)

Elkészítés:

  1. Melegítsük elő a sütőt 100°C -ra (3-4 fokozat), légkeveréses üzemmódban.
  2.  A Mérő-Mix Pro 2 L-ben Szilikon Spatulával keverjük össze a cukrot, a vizet és az ételszínezéket. 
  3. Helyezzük a Szilikon Bonbon Variációt egy hideg sütőrácsra, és öntsük a cukros keveréket a bonbon formákba. 
  4. Süssük 30 percig. 
  5. Engedjük kihűlni, majd fordítsuk ki a formából.

* A víz mennyisége 1 és 2 teáskanál között változhat, attól függően, hogy a cukor kezdetben hogyan áll össze. Kezdjük 1 teáskanál víz és cukor keverésével. A cukornak kissé össze kell állnia, de nem szabad megolvadnia, csak szükség esetén adjuk hozzá a
második teáskanálnyi vizet.