Termékek Menü

VIXI - A vegyszermentes takarítás

Vegyszer nélkül is tökéletes tisztaságot érhetünk el a Vixi segítségével. A Vixi, nevét a vikszel, fényesít kifejezésből kapta. A logóban található bambusz a gyors növekedést, az erőt és a sokrétű felhasználási lehetőséget jelképezi. Vixi-s csapatunk, mindent megtesz annak érdekében, hogy környezettudatosságra neveljen, példát mutatva a gyermekeknek is, akiknek ez felnőttként már természetes lesz.

Mikroszálas törlőkendők

A mikroszálat az 1970-es években fedezték fel, először a ruhaiparban, sportruházatban használták. A mikroszálból készült kelmék formatartóak, könnyűek, nedvszívó képességük rendkívüli, jól moshatóak, könnyen száradnak, hosszú élettartamúak.
A mikroszálas anyagok takarításban való használata kb. 20 éve kezdődött el.
Nyugat Európában és Amerikában jóval elterjedtebb a használata, mint Magyarországon. 
A Vixi mikroszálas termékcsalád bevezetésével hozzájárulunk ahhoz, hogy itthon is egyre elterjedtebb legyen.
Általánosságban a mikroszálas tisztítókendőkről:
Anyaguk 80% polyester és 20% polyamide
A szakemberek szerint ez a legtökéletesebb arány. A mikroszál rendkívüli nedvszívó képességgel bír, hiszen a súlyának a 7 szeresét szívja fel. A mikroszálból készült termékek gyorsan száradnak, harmadannyi száradási idő elegendő, mint a 100%-os pamut kendőknek.
A takarítás során VEGYSZER NÉLKÜL érhetjük el azt a hatást- vagy még jobbat-mint hagyományos módon. Ezzel a módszerrel, jóval kisebb az ökológiai terhelés. 
Gazdaságos, hosszú élettartamú, ember-és időkímélő.

A Domestos után is van élet!

Önnek is elege van már abból, hogy a megfelelő tisztaságot és higiéniát csakis vegyszerekkel lehet fenntartani? Nélkülözni szeretné otthonából a kórházakra jellemző fertőtlenítő szagot? Attól tart, hogy óvatlanul kisgyermeke kezébe kerül valamelyik vegyszer, amiből még baleset is lehet?

Mindezt könnyedén megelőzheti mikroszálas törlőkendőkkel! Természetesen most joggal merül fel Önben a kérdés, hogy vajon mi a helyzet a baktériumokkal, ha nem használunk Domestost, Cifet és egyéb más erős vegyszereket?

A mikroszálas törlőkendő segítségével mindezeket a természetre és az emberi egészségre káros vegyszereket örökre elfelejtheti, hiszen törlőkendőnk közel 100% hatékonysággal pusztítja el a baktériumokat! Hogy mindez nem csak ígéret, alátámasztja az ÉMI-TÜV SÜD Kft. KERMI Osztályának vizsgálata is, amely bizonyítja, hogy a mikroszálas törlőkendő tökéletes hatékonysággal bír.

Éljen a praktikus lehetőségekkel, és kerülje a környezetére veszélyes tisztító vegyszerek használatát, hiszen a kívánt higiéniának nem kell, hogy velejárója legyen a vegyszerek kellemetlen szaga! Rendeljen tőlünk Vixi mikroszálas törlőkendőt!

Rendezés:
Nézet:

Év végi nagytakarítás Vixi termékekkel!

Év végi nagytakarítás Vixi termékekkel!Megfigyelte már, hogy az év vége felé valahogy sokkal többet kell takarítani, mint általában? Nem is véletlenül, hiszen egymást érik az ünnepek, ami azt jelenti, hogy a lakásnak mindig csillogni-villognia kell, mielőtt fogadjuk a rokonokat, barátokat, vendégeket, vagy éppen utánuk kell eltakarítani a romokat. 

A Tupperware termékek között megtalálhatja a Vixi mikroszálas kendőket, amikkel igazán nagy dolgokat vihet véghez, ha takarításról van szó! Kiömlött a gyümölcslé, mindent elborít a sütemény morzsa? Az étkezőasztal ragad, a konyhapult romokban? Egyik sem olyan vészes, ha kéznél vannak a Vixi termékek!

A Vixi mikroszálas törlőkendők anyaga 80% polyester és 20% polyamid; ez a tökéletes arány ahhoz, hogy ez a termék igazán lenyűgözőt tudjon produkálni. Rengeteg port képes magába szívni és azt megtartani, így a takarítás vegyszermentes és környezetbarát lehet! A Vixi termékek a pamutnál gyorsabban száradnak, kis helyen is elférnek, és könnyen moshatóak!

Szerezze be a sokoldalú Vixi termékeket, és takarítson könnyedén az év végi ünnepek előtt, alatt és után is!