Barion Pixel
A weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk.
Termékek Menü

Zsályás nokedli sült hagymával

Zsályás nokedli sült hagymával Így karácsony után december 27-én már Te sem bírsz az evésre gondolni? Néhány tipp, hogy Te is jól legyél, és az asztal se maradjon üresen!

Zsályás nokedli sült hagymával

Hozzávalók:

  • 25 dkg liszt
  • bors
  • 1 dl tej
  • 0,5 dl víz
  • 1 ek. olaj
  • 7 dkg zsír
  • 10 szál zsályalevél
  • 2-3 fej vöröshagyma

Elkészítés:

  1. A Konyhaművész Nokedli Szaggatóban kiszaggatjuk, majd kifőzzük a nokedlit sós vízben.
  2. A kacsazsírt felmelegítjük és 10 szál zsályát a turbó aprítóval felaprítjuk és a meleg zsírhoz keverjük. 
  3. A hagymát karikákra szeleteljük a Konyhaművész Szeletelő legvastagabb állásával, majd lisztba forgatjuk és a Mesterszakács Nyeles Serpenyőben forró olajon kisütjük. Sózzuk, borosozzuk ízlésünk szerint. 
  4. A nokedlit összekeverjük a zsályás kacsazsírral, és nagy lámgon összepirítjuk.
  5. 2 literes Lapos Kristály tálba tesszük, rászórjuk a friss, ropogós sült hagymát, és apró kockákra vágott paradicsommal megszórjuk.

 

Jó étvágyat!

 

Tartalomhoz tartozó címkék: receptek nokedli szaggató