Barion Pixel
A weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk.
Termékek Menü

Fenntartható, zöld piknik Tupperware termékekkel

kerti parti evőeszköz szettPiknikezés környezettudatosan? Tupperware termékekkel lehetséges, készüljön a programra Aloha tálakkal, kerti parti evőeszköz szettel, új hullám poharakkal!

Az eldobható, egyszer használatos műanyagok sajnos már a piknikezés világába is befészkelték magukat, mivel látszólag ez a legegyszerűbb megoldás, amikor a szabadban étkezünk. De biztos, hogy nem ér meg egy kis mosogatást, ha cserébe tudjuk, hogy olyan konyhai eszközöket használhatunk, amikkel kíméljük a bolygót?

A Tupperware termékei végtelenül praktikusak és remek minőségüknek köszönhetően hosszú életűek is, vagyis ott a helyük a piknikkosárban. Vegyük sorra, mi mindent érdemes beszerezni a programhoz!

  • Az ételek frissen tartása alapvető fontosságú, ha a szabadban töltjük az időt, ehhez pedig a legjobb, ha készülünk néhány Tupperware Aloha tállalNagyszerűen záródnak, és mivel egymásra rakhatóak, helytakarékosak is, ráadásul többféle méretben kaphatóak, tehát bármilyen csemegéhez van köztük megfelelő változat.
  • Az egyszer használatos műanyag tányérok, evőeszközök könnyen törnek, kényelmetlen használni őket és valljuk be, igénytelenek is, ám helyettük ott a Tupperware házibuli tányér szett és a kerti parti evőeszköz szettMindegyik könnyű, praktikus és trendi színeinek köszönhetően még jól is néz ki.
  • Nem szabad megfeledkezni a frissítőkről, amikhez az új hullám poharak jelentik a legjobb választást, a szettet pedig érdemes kiegészíteni szívószálakkal is. A Tupperware öko szívószálak újrafelhasznált műanyag hulladékból készülnek, ráadásul egymásba csúsztatható kivitelben készülnek, így nem csak környezettudatos, de a szállítás is egyszerű.

A fenntartható piknikezésnek természetesen része az ételpazarlás elkerülése, amihez okosan kell megtervezni a mennyiségeket, de a maradékot egyszerűen haza is vihetjük az Aloha tálak egyikében. Az ételek elkészítéséhez érdemes helyi, illetve szezonális alapanyagokat választani, azt pedig ne feledjük, hogy szemét semmiképp sem maradhat a helyszínen!

Nézzen szét nálunk, és váltson környezettudatos megoldásokra, hogy a piknikezés olyan időtöltés legyen, amit a Föld is meghálál!