Barion Pixel
A weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk.
Termékek Menü

Tupperware termékek a környezettudatos húsvétért

tupperware termékekA Tupperware termékek segítségével és egy kis odafigyeléssel könnyen elérhető a környezettudatos húsvét. Idén ünnepeljen zölden!

A húsvét a családi összejövetelekről és persze nagy lakomákról szól, az ünneplés során azonban rengeteg hulladék keletkezik, ami fölösleges teher a bolygónak. Szerencsére a Tupperware termékek segítségével minimálisra csökkenthetjük a környezetterhelést, de hogyan csináljuk? Íme néhány tipp, hogyan varázsoljuk zöldebbé az idei húsvétot kedvenc márkánk termékeivel:

Tupperware Átlátszó Társ edénycsalád a maradéknak

Ideje véget vetni az ételpazarlásnak! A maradék ételt tároljuk Tupperware Átlátszó Társ edényekben a hűtőszekrényben. Az edények légmentesen záródnak és megőrzik az ételek frissességét, méghozzá úgy, hogy nem kell műanyag zacskókat és fóliákat használnunk. Az Átlátszó társ az átlátható tárolás szolgálatában áll, így többé nem fordulhat elő, hogy a hűtőből egyenesen a szemétbe kerül az étel.

Tupperware Utazó Klikk szett a húsvéti piknikhez

Mi lenne, ha a húsvétról megmaradt finomságokat a szabadban fogyasztanánk el? Mire elérkezik az ünnep, már kellemes az idő egy kis piknikhez, a Tupperware Utazó Klikk szett pedig épp erre lett kitalálva. Az ételhordóban kényelmesen elfér a harapnivaló, az italtartályt feltölthetjük házi limonádéval, és még az evőeszközöket is pár mozdulattal rögzíthetjük, mindezt műanyag mentesen.

A Tupperware termékek mindegyikéről elmondható, hogy kifejezetten tartós, így nem kell évente újabb és újabb konyhai eszközöket vásárolnunk. Amit használnánk húsvétkor, az még nagyon sokáig hasznos társ lesz. Ám ha igazán környezettudatosak akarunk lenni, van még néhány dolog, amit megtehetünk a bolygóért. Néhány további tipp a környezettudatos húsvéthoz:

  • Vásároljunk helyi termelőktől: A helyi termelőktől származó élelmiszereknek kevesebbet kell utazniuk a tányérunkig, mint az importált árunak.
  • Válasszunk szezonális termékeket: Használjuk azt, amit éppen a természet ad, a tavasz nagyon bőkezű és még az egészségünkre is figyelhetünk!
  • Használjunk vászontáskát: Talán már megszoktuk őket, de a bevásárláshoz nem csak műanyag zacskókat lehet használni, ideje zöldre váltani.

Ha érdekli az Átlátszó Társ edénycsalád vagy az Utazó Klikk szett, esetleg más ötlete van arra, hogyan használhatja a Tupperware termékeket a környezettudatos húsvéthoz, rendeljen bátran!

Tartalomhoz tartozó címkék: Tupperware Tupperware termékek