Termékek Menü

Ultra Pro: erre vártál!

2016. 08. 05. 19:33:08
Ultra Pro: erre vártál!
Ha most Teleshopot néznéd, akkor egy őrült - szakács kinézetű ember, fehér ruhában, kukta fejfedővel kalimpálva visítana, amíg a háttérben meggyötört háziasszonyok küzdenének mindenféle tálakkal, miközben a kamera legalább 10 pozícióból mutatná azt, hogy szegény háziasszony kajája elégett, nem főtt meg, ki kell dobni, míg az őrült szakácsunk barátságos családja, jóízűen enne, mert UltraPro-t használ. De, mi nem vagyunk teleshop. Az UltraPro viszont jó!
Tanuld meg: likvid kristály polimer.
 
Persze, vicceltünk, nem kell megtanulnod, a likvid kristály polimert. Csak azért írjuk le neked, hogy tudd: csúcstechnológiát ajánlunk neked, olyat, amit hosszan fejlesztettük, ezzel pénzt, és időt spórolunk majd neked. Nos, ha most már tényleg eléggé összezavartunk, mondjuk a részleteket: a likvid kristály polimer, egy olyan műanyag, ami használható mikróban, berakhatod a sütőbe, vagy akár a mélyhűtőbe, és semmi gond, ha ebben tálalsz. Egyszerűen a konyha bármely területén megállja a helyét.
 
Az UltraPro
 
Ha az UltraPro autó lenne, ő lenne az, amelyikre mindig is vágytál. Ám, az UltraPro „csak” egy tároló, éppen ezért kizárólag azoknak értékes, és izgalmas, - és persze innovatív - akik meglátják benne azt, amire született.
 
Képzelj el egy tárolót, amelyiknek nem árt a hőség (250 fokig bírja), sem a hideg (-25 fok meg sem kottyan neki). Ő az, aki sok időt, és energiát fog neked megspórolni, például azzal, hogy egyszerre sütheted a húst, és a köretet is benne, azért mert úgy van kialakítva. Ha van egy ilyen tárolód, soha többé nem kell azzal foglalkoznod, hogy melyik edényt rakhatod a mikróba, és melyik mehet, a sütőbe, vagy a fagyasztóba, mert neki minden megfelel. Van szellőzőfedele, ezért a gőz el tud távozni, sütés közben, de ha akarod a tető összegyűjti a párát és visszacsepeg az edénybe, emiatt a húsokhoz és a zöldségekhez nincs szükség víz hozzáadására: cserébe ízében puhul.
 
 
 
Van hátránya is
 
Arra figyelj, hogy az UltraPro edényeket kicsit máshogy kell tisztítani, és talán egy picit jobban oda kell rá figyelni, de ezt magadtól is meg fogod tenni, mert a legjobb barátjára figyel az ember. A pici extra törődésért cserébe Ő lesz a konyhában a legfőbb segítőd, akire mindig számíthatsz majd.
Kattints ide, és ismerd meg az UltraPro termékeket:
 

 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: hír receptek blog Tupperware